Lütfen Bekleyin

2019 Uluslarası Homeopati Konferansı Hakkında

29 Ağustos 2018 by Homeopati Derneği0

Sevgili Dostlar biliyorsunuz son 5 yıldır  her yıl 10 Nisan civarında Uluslararası katılımlı bir homeopati konferansı düzenliyoruz, bu konferanslar homeopati camiası olarak bir araya gelmemizi, değerli yabancı konuşmacılar aracılığıyla dünyadaki gelişmelerden haberdar olmamızı, ve artık memleketimizde de yeterli tecrübe biriktiği için giderek birbirimizden de öğrenmemizi sağlıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında Sağlık Bakanlığının tamamlayıcı Tıp alanında büyük bir kongreyi İstanbulda düzenlemesi nedeniyle bu yıl söz konusu organizasyonu yapamadık.

2019 yılı Nisan ayında, bu geleneğimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu seferki konferans konumuz olarak “Homeopati ve Beslenme”yi seçtik.

Beslenme durmadan gelişen ve değişen dünyamızda giderek doğalığını yitirdiği için, önemli bir sorun  olarak ortada duruyor. Bazı hastalıkların tümüyle beslenmeden kaynaklandğını biliyoruz, bazılarınınsa beslenme alışkanlıkları değiştirilerek iyi edilebileceğini biliyoruz.

İyileşmenin önündeki engeller ne kadar çok kaldırılırsa ve kişi ne kadar doğal, olması gerektiği gibi yaşarsa,  Homeopatik tedavi de, o kadar kolay ve çabuk etki edecektir. O yüzden beslenme bilgileri ve bu konuda doğrusunu yapmak bizim için de önemlidir.

Günümüzde, Dünyanın gelişmiş olan yarısı aşrı ve dengesiz beslenmenin getirdiği zorluklarla uğraşırken gelişmemiş olan diğer yarısı da yetersiz beslenmenin sonucu olan hastalıklarla uğraşıyor. Bu da ortaya çeşit çeşit diyet önerilerini ve beslenme rejimlerini çıkarıyor.

Bütün bunları hastalıklarla ilişkilerini ve bu alanda homeopatide ne yapabileceğimizi bilimsel bir gözle tartışmak üzere hepinizi 6-7 Nisan 2019da 6. Uluslararası Konferansımıza davet ediyoruz. Bu konuda konuşmacı  ve sunum önerilerinizi de bekliyoruz. Dileyen arkadaşlar bilgi@homeopatidernegi.org adresine mail göndererek bilgi alabilir, destek olabilir, önerilerde bulunabilir.

Günnur Başar
Homeopati Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Homeopati Derneği Logo

Derneğimiz Homeopatinin yaygınlaşmasını sağlamak,bu alanda tedavi hizmeti vermek uzmanı yetiştirmek ve araştırmalar yapmak amacıyla 2007 de kurulmuştur.

Salı->Pazar : 10:00-18:00
Pazartesi : KAPALI

+90 212 244 92 04
+90 535 082 44 09

bilgi@homeopatidernegi.org

GÜMÜŞSUYU - TAKSİM
ÖMER AVNİ MAHALLESİ EMEKTAR SOKAK 24/5

Homeopati Dernegi