2008 yılından beri faaliyet gösteren Homeopati Derneğinin gerçekleştirdiği uluslararası projeler.

• 1. Uluslararası Homeopati Konferansı 12-14 NİSAN 2013
  • 2. Uluslararası Homeopati Konferansı
  • 3. Uluslararası Homeopati Konferans
  • 4.Uluslararası Homeopati Konferansı 08-10 Nisan 2016
  • Lifelong Learning Programme GRUNDTVIG Workshop
  • Kitap çevirileri
  • Yeni kitap basımları
  • 1.ULUSLARARASI HOMEOPATİ KONFERANSI

GELECEĞİN TIBBI-Homeopati:

Türkiye’ye Girişinde Akademik ve Yasal Durum

12-14 NİSAN 2013 Central Palace Hotel Taksim-İstanbul

İstanbul Eczacı Odası katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz konferans, Türkiye’de Homeopati alanında eğitim görenleri olduğu kadar T.C Sağlık Bakanlığındaki ilgilileri ve akademik tıp çevrelerindeki uzmanları da bilgilendirmiştir. Özellikle Homeopatik İlaçların ruhsatlandırma aşamasında itici güç olmuştur.

• 2.ULUSLARARASI HOMEOPATİ KONFERANSI
  • HOMEOPATİDE ALTIN STANDART Üretim ve Eğitim
  • 11-13 Nisan 2014 Hacettepe Üniversitesi -Ankara

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve UHODER katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz konferans, T.C Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye’de Geleneksel, Alternatif ve Tamamlayıcı Tedavi uygulamaları için, attığı adımlarla beraber, önümüzdeki yıllardaki pratik uygulamalarıyla karşılaşacağımız Homeopati alanında, hekim ve eczacılarımızı özellikle üretim ve eğitim alanında bilgilendirip, yurtdışından davet ettiğimiz önemli ilaç firmaları ve konuşmacılarla, akademik, resmi otorite ve endüstriyel kısmı biraraya getirmiştir.

• 3.ULUSLARARASI HOMEOPATİ KONFERANSI
  • KRONİK HASTALIKLARDA HOMEOPATİNİN BAŞARISI
  • Tedavisi Zor Hastalıklarda Prognoz
  • 11-12 Nisan 2015 İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi

Homeopati Derneği sponsorluğunda, İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı işbirliği ile düzenlediğimiz konferans, konvansiyonel tıbbın ,endikasyona yönelik yaklaşımının etkisiz kaldığı hastalıklarda da homeopatik yaklaşımın nasıl çözüm üretebildiğini göstermiştir.

• 4.ULUSLARARASI HOMEOPATİ KONFERANSI
  • RUH SAĞLIĞI VE HOMEOPATİ
  • Eczane ve Klinikte Homeopati Uygulamaları
  • 8-10 Nisan 2016 Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke

Ruh Sağlığı ile ilgili birçok olgu incelenmiş.Vaka sunumları yapılmıştır .Günlük Hayatta Homeopati Önemi ve Eczane ve Poliklinik Uygulamalarına dair yurtdışından değerli katılımcıların bilgi paylaşımı sağlanmıştır.