Kurs ve Seminerler

Homeopati eğitimleri

Homeopati Derneği, Türkiye’de homeopat yetiştirmek üzere Ocak 2008’den bu yana eğitimler düzenlemektedir.27 Ekim 2014’de T.C Sağlık Bakanlığı tarafından çıkarılan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları ve 2 Ekim 2015’de yürürlüğe giren Homeopati Eğitim Standartları ile yapılan yeni düzenlemeler sonrasında Doktor ve Eczacılar için eğitimlerimiz Medipol Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi bünyesinde devam etmektedir.

Programın amacı hekimlerin, homeopatiyi günlük tedavi pratiğinde uygulayabilecek bilgi ve beceri ile donatılmış yeterlilikteki homeopati uzmanları olarak yetiştirilmeleridir.

Derslerimiz İstanbul Medipol Üniversitesi Unkapanı kampüsünde yabancı hocaların desteği ile yürütülecek olup yabancı hocaların verdiği derslerde Türkçe ardışık çeviri yapılacaktır.

Eğitimimiz ECH (European Committee for Homeopathy) standartlarına uygun olup , 600 saatlik ders programı içermektedir. Detaylı bilgi için Medipol Üniversitesi ile irtibata geçebilirsiniz.

Eğitim sonunda verilecek olan sertifikanın hak edilebilmesi için derslerin an az %80’ine devam edilmesi zorunludur.

Homeopati Derneği tarafından düzenlenen ve isteyen herkesin katılabildiği eğitim programına, 2016 yılı itibariyle, İngiltere’de 1998 yılında kurulmuş olan The Centre for Homeopathic Education (CHE) ve ANADOLU Homepati işbirliğiyle akreditasyon çalışmalarını yürüterek devam etmektedir.

Her yıl ekim,kasım,şubat ve mayıs aylarında gerçekleştirdiğimiz Homeopatiye Giriş dersine katılan herkes, müfredat eğitimine devam edebilmektedir.

Kimler katılabilir ?

Kurslar tıp doktorlarına, diş hekimlerine, veteriner hekimlere, eczacılara, psikologlara, hemşirelere, sağlık personeline ve homeopatiye ilgi duyan herkese açıktır.

İstanbul

Kurs hakkında, iletişim sayfasında verilen e-posta adresi veya telefon numaralarından bilgi alabilirsiniz.

No more posts