18-19 Mart 2017 HOMEOPATİ’YE Giriş ve AKUT REMEDİLER İlkyardım Semineri

Homeopati Nedir? Homeopati, 220 yıl önce Dr.Samuel Hahnemann tarafından geliştirilmiş alternatif bir tedavi yöntemidir. Tedavinin, hastaya “zarar vermeden”, mümkün olduğunca kısa sürede , beklenen etkiyi göstermesi gerektiğini, her insanın kendine özgü sağlık durumu ve bilgisi olduğunu savunur. Yalnızca hastanın sözel hikayesine başvurularak uygulanan yöntem, tümüyle DOĞAL,BÜTÜNSEL ve YAN ETKİSİZ dir.

WHO(Dünya Sağlık Örgütü) tarafından onaylanan , 3 alternatif tıp yönteminden biri olan Homeopati ,tüm dünyada yaygın olarak uygulanmaktadır.Birçok ülkede sigorta kapsamındadır.

İngiltere, Almanya, Fransa gibi ülkelerde üretilen homeopatik ilaçlar , T.C Sağlık Bakanlığı tarafından 12 mayıs 2012 tarihinde eczanelerde hazırlanan ilaçlar kanunu kapsamına alınmıştır. Homeopati Derneği bünyesinde gerçekleşecek olan eğitimde, 14 homeopatik ilaç ve bilgileri anlatılacaktır.

Eğitime katılanlar, acil durumlarda, kendileri ,yakınları ve özellikle yeni doğan ve çocukları için kullanılabilecek , hastalığı HIZLI ,DOĞAL,YAN ETKİSİZ şekilde iyileştirecek olan homeopatik ilacın bilgisine sahip olacaklar.

Eğitim, devam etmek isteyenler için Giriş Dersi niteliğinde olacaktır.

Homeopati her türlü fiziksel,duygusal ve ruhsal hastalığı tedavi etmek mümkündür.Üstelik bu ömür boyu ilaç kullanarak değil çoğu zaman tek bir ilaç ve tek bir doz ile sağlanabilmaktedir.
Astım, allerjiler, egzema, sedef, romatoid artrit, kolit, migren, depresyon, anksiyete bunlardan sadece bazılarıdır.
Yaşlılar, hamileler, ve bebeklerde homeopatik ilaçlar güvenle kullanılabilir.

Konular:
Homeopati nedir? Nasıl çalışır?
Neden bütünsel ve yanetkisiz bir tedavi?
Kimler Homeopati ile şifa bulabilir?
Doğal iyileşme nedir, neden kalıcıdır?
Yaşam gücü nedir, nasıl işler?
Modern tıp yaklaşımı ile neden insanlar şifa bulamıyor?
Semptomlar ve gerçek hastalık belirtileri arasındaki farklar
Hastalık tipleri (Akut-kronik)-Homeopatik İlaçlar ve etkileri
Homeopatik ilk yardım nedir?Homeopati hayat kurtarıcı olabilir mi?

İlaçların kullanım alanlarından örnekler :

-Bulaşıcı çocukluk hastalıkları
-Hamile bulantıları,
-Yüksek ateş,yanıklar
-Besin zehirlenmeleri, ishal
-Arı,akrep ,böcek sokmaları
-Her türlü fiziksel travma
-Soğuk algınlığı,nezle grip
-Sınav heyecanı..ve diğer kullanım alanları

18-19 Şubat olarak ilan ettiğimiz seminer yetersiz katılım talebi nedeniyle ertelenmiştir.

18-19 MART 2017 Cumartesi- Pazar

Ömer Avni Mahallesi Emektar Sokak 24/5

Katılımcı sayısına göre eğitim yerinde değişiklik yapılabileceğinden, önceden kayıt yaptırmanız önemlidir.
Bilgi ve kayıt için :www.homeopatidernegi.org bilgi@homeopatidernegi.org
212 2449204 -535 0824409