GÜNNUR BAŞAR’ın HOMEOPATİ İLE BİR ŞİFA YOLCULUĞU adlı kitabı çıktı

Dernek Başkanı Uzm. Dr. Günnur Başar’ın Homeopati İle Bir Şifa Yolculuğu adlı kitabı çıktı

“Bu kitap, Homeopati ile hiç ilgisi olmayan insanlara şifa ve doğal iyileşme ile ilgili bir perspektif kazandırmaya çalışırken, bu alana ilgi duyan ve yeni başlayanlar için de, homeopatiyi genel sağlık, bilim ve kültür alanında bir çerçeveye oturtma çabası taşımaktadır. Ayrıca kitabın amaçlarından biri de, bu alanla profesyonel olarak ilgilenenleri bir bilim ve modern tıp eleştirisine yöneltmek, sağlığa ilişkin yaklaşımımızın ne kadar “sağlıksız” olduğunu göstermek ve onlara, sağlıklı kuşaklar için homeopatinin ve alternatif tıbbın gerekliliğine dair, en eski arkaik simgelerden yola çıkarak, bilimsel, kültürel, spiritüel bir temel sağlamaktır.”
İsteyenler Homeopati Derneğinden temin edebilirler. bilgi@homeopatidernegi.org