İLERİ SEVİYE 2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİ PROGRAMI

3 Ağustos 2017 by Homeopati Derneği0

Önümüzdeki eğitim döneminde Homeopati mezunları ve en az altı aylık eğitimlerini tamamlamış olan arkadaşlarımıza yönelik ek destek ve derinleşme seminerlerimiz bu yıl da devam edecek. Önümüzdeki eğitim döneminin ek ders eğitim programı aşağıdaki gibidir:

14-15 Ekim Ajit Kulkarni

Homeopatik açıdan Kardiyo-vasküler hastalıklar ve Diyabet (vaka örnekleriyle)

4-7 Kasım Alize Tilmermann

Annelik Remedileri (Placenta, Umblical cord, Amnion, Lac Humanum) ve bu remedilerle ilgili triturasyon proving, seminerin sadece ilk iki gününe de katılınabilir, sonraki iki gün proving yapılacaktır.

5-6 Ocak Heinz Wittwer

Scholtene göre Elementler tablosu ve Bitkisel Remediler

Bu dersler dışında 24-25 Şubat’ta Mike Bridger, 28-29 Nisan’da Yorgos Kavouras ve 26-27 Mayıs tarihlerinde Tony Pincus ile seminerler yapılacak. Konu başlıkları daha sonra bildirilecek.

Yer İTÜ Sosyal Tesisler Binası