Sitemizi Yeniliyoruz

Önemli bilgileri ve duyuruları sayfanın altından takip edebilirsiniz.

Önemli Duyurular / Eğitimler

Yakın zamandaki eğitim ler aşağıda listelenmiştir.

2016-2017 Dönemi başlangıç dersi 'Homeopati'ye Giriş Semineri' başlığıyla 1-2 Ekim tarihinde İTÜ Maçka Kampüsü Sosyal Tesisler anfisinde gerçekleştirilecek.

Homeopatiye uzun süredir gönül veren, eğitim vermeye ve düzenlemeye dernek çatısı altında yıllardır devam eden bir grup arkadaş ile birlikte, İngiltere'de Mike Bridger önderliğindeki Contemporary College of Homepathy okulu ile işbirliği içinde önümüzdeki senenin eğitim seminerleri sezonunu açıyoruz.

Homeopatiye giriş eğitimimiz, 1-2 Ekim tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü Sosyal Tesisler anfisinde Homeopati Derneği ve Homeopatik Tıp Derneği Başkanı Uzm. Dr. Günnur Başar tarafından verilecektir.

Giriş eğitimi ücreti 400 TL olup, bundan sonraki eğitimde genel eğilime uygun olarak %10luk bir zam uygulanacak, ancak peşin ödemelerde bir indirim yapılacaktır.

Homeopati'ye ve Türkiye'deki uygulamalara dair genel bilgiyi www.homeopatidernegi.org internet sitesinde bulabilirsiniz.

Kayıt ve diğer sorularınız için 0535 082 4409 numaralı telefondan Sema Münüklü'yü arayabilir veya anadoluhomeopati@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

İyi günler dileğiyle,

Günnur Başar

Yeni Dönem İleri Seviye Seminer Tarihleri

Önümüzdeki eğitim yılında da ileri seviye dersler düzenlemek ve eğitimlerinize katkıda bulunmak üzere çalışmalara başladık.

Şu anda Türkiye'ye gelmeyi kabul eden hocalarımızla Ekim- Aralık 2016 programı aşağıdaki gibi.

İleri Seviye Seminerler

Roberto Petrucci
29-30.10.2016
Çocuk remedileri ve diğer az kullanılan remediler

Ajit Kulkarni
19-20.11.2016
Beden Dili ve Homeopatideki önemi
(15-16-17 Vaka alımları 20 Kasım Masterclass)

Alize Timmerman
17-18.12.2016
Human Remedies (insan dokularından remediler;
Folliculinum, Estradiol, Placenta Umbellico cord Amniotic fluid, Vernix ca., Lac humanum vs.)

Şubat- Mayıs ayındaki dersler ayrıca ilan edilecektir. Ders ücreti 450 TL. + KDV dir.
İlk üç dersin ücretini toplu olarak Ağustos sonuna kadar ödemeniz halinde % 20 indirimli olarak 1080 TL, Eylül sonuna kadar ödemeniz halinde ise %11 indirimli olarak 1200 TL. ödeyebilirsiniz.

Teşekkürlerimle
Günnur Başar

Hekim ve Eczacılara yönelik Sertifikalı Homeopati Eğitimleri 24-25 Eylül tarihlerinde Medipol Üniversitesinde başlayacaktır.

Aynı tarihteki Giriş Dersi Uzm. Dr. Günnur Başar tarafından verilecektir.
3 yıl süreyle her ay bir haftasonu olmak üzere devam edecek eğitimler, Sağlık Bakanlığı tarafından onay aşamasında ve ECH (European Committee for Homeopathy) standardları ile de uyum içerisindedir.

Kayıt ve bilgi için Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sekreterliğine ya da mail yoluyla ykara@medipol.edu.tr adresine başvurabilirsiniz.

Adres.

Ömer Avni Mahallesi