ANADOLU HOMEOPATİ -CHE İŞBİRLİĞİ LONDRA’NIN ÜNLÜ HOMEOPATİ OKULUNUN DERSLERİ ON-LINE VE TÜRKÇE ÇEVİRİ İLE HOMEOPATİ DERNEĞİ’NDE DÜZENLENİYOR

15 Ağustos 2017 by Homeopati Derneği0

Anadolu Homeopati- CHE işbirliği ;
Londra’nın ünlü Homeopati Okulunun dersleri online ve Türkçe çeviri ile Homeopati Derneğinde düzenleniyor !
Türkiye’deki ilk yılında Türk öğrencilere özel indirim uygulanacak !

Temel HOMEOPATİ Kursu
Londra’dan kayıtlı yayınla
CHE LONDRA’DA KURULMUŞ OLAN DÜNYACA ÜNLÜ bir HOMEOPATİ KOLEJİDİR.
Kolej dünyadaki tüm öğrencilere, kurslarından ikisine ilk kez canlı yayınla online katılma fırsatını sunmaktan mutluluk duyar.
Bu canlı yayın kursları, Londra’ya gitme gereği olmadan CHE’nin homeopati kurslarından birine katılmak isteyenler için mükemmel bir yol.
Temel Homeopati Kursu – ne sunuyoruz:
– Dünya klasında homeopati dersleri
– Evinizden veya kendi sınıfınızdan öğrenim
– Londra’daki öğrencilerimiz ile aynı anda canlı öğrenim
– Bütün derslerin kayıtlarına ulaşma- tekrar tekrar izleyebilme
– Grup mentoring
Siz ne alacaksınız:
Katılım sertifikası- canlı yayında kursu tamamlayan öğrenciler yılsonunda katılım sertifikası alacaklar
Bu sertifika mükemmel bir homeopati temeli verir ve tam pratisyen belgesi alma yolunda ilerlemek için kabul edilir.
İleri eğitim ve krediler için seçenekler- bazı öğrenciler temel yılı bitirdikten sonra kursu ve homeopatiyi öyle çok severler ki çalışmalarını ileri götürmek isterler. Tüm CHE canlı yayın temel kursu öğrencilerine sınavlara* girme ve geçerlerse kredilerini alma hakkı verilir.
Bu belge size kredilerinizi ileri taşıma ve eğer isterseniz, 2. yılda part-time pratisyen kursuna giriş için başvuru seçeneği sağlar.
*sınavlar ek ücrete tabidir.

BİR YILLIK TEMEL HOMEOPATİ KURSU
Bu kurs “başlangıç kursu”ndan fazlasını isteyen ama tüm eğitimi bitirip pratisyen olmak gibi bir amacı olmayan kişiler içindir. Bu yıl için en çok vurgulanan, gördüğünüz öğrenimin diğer kursiyer arkadaşlarınızla birlikte olarak tadını çıkarmanız.
Bu kursu, EKİM 2017’den itibaren sınıfta yapılan derslerle birlikte “sanal öğrenim” şeklinde sunuyor olacağız.
KURS
Dersler Ekim ile Temmuz arasında 10 ay boyunca ayda bir hafta sonu şeklinde yapılacak. Yıl boyunca size homeopatik prensipler ve felsefesinin sağlam ve hayati olan temeli verilecek. Aynı zamanda iyi bilinen homeopatik remedileri (materia medica) de öğreneceksiniz ve vaka almayı ve vaka analizini anlamaya da başlayacaksınız. Vücut sistemlerinin belli başlı bilgisini verecek olan bazı tıp bilimlerin derslerini göreceksiniz. Tıp dersleri müfredatı homeopatik ders programı ile eşzamanlı gider, bu iki alanın ilgili homeopatik ilaçlar ile entegrasyonu sağlanır.
Rahat-sızlık (dis-ease) sürecine homeopatik yaklaşımı öğrenecek, sağlığa holistik bakmayı keşfedecek ve hastalığın bireyde kendisini nasıl gösterdiğini anlayacaksınız. Hem akut hem de kronik hastalar için vaka alma becerisini geliştireceksiniz- kronik vaka analizi ve reçeteleme temelinde klasik yaklaşımı öğreneceksiniz.
Bu kursu EKİM 2017den sonra sanal öğretim (virtual learning) olarak sunacağımız için çok heyecanlıyız! Bunun anlamı İngiltere (UK) dışında yaşayan öğrencilerin evlerinin konforlu ortamından kursa katılabilecek olmaları. Tam katılım, grup mentoring ve tüm programın kayıtlarına giriş olanaklarından faydalanabilecekler.
SERTİFİKASYON
Kursu tamamlayan öğrenciler yılsonunda katılım sertifikası alacaklardır. Bu sertifika mükemmel bir homeopati temeli verir ama pratisyen diploması değildir. Bazı öğrenciler kursu çok beğenir ve homeopati ile derin bir bağ kurarlar, öyle ki temel yılı bitirdikten sonra çalışmalarını ileri götürmeye karar verirler ve sınavları* verir yeterli krediyi alırlarsa bu fırsatları olur. Bu eğitim, öğrencilerin kredilerini ileri taşımalarına olanak verir ve eğer isterlerse part-time pratisyen kursu olan 2. Yıl için başvururlar.
*Sınavlar ek ücrete tabidir
LOKASYON- YER
Bir yıllık temel kurs dersleri ekim ile temmuz arasında ayda bir hafta sonu olacak şekilde 10 hafta sonu olarak verilecektir. Ders saatleri cumartesi ve pazar günleri sabah 10:00 ile akşam 18:00 arasındadır.
Türkiye’deki dersler, İstanbul’da Homeopati Derneği Merkezinde yapılacaktır.

CHE websitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Homeopathy Foundation Course – Live Streamed from London

Detaylı bilgi ve kayıt için Homeopati Derneği’ne başvurabilirsiniz.