ANADOLU HOMEOPATİ -CHE İŞBİRLİĞİ LONDRA’NIN ÜNLÜ HOMEOPATİ OKULU CHE EĞİTİMİ 2018-2019 KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

22 Temmuz 2018 by Homeopati Derneği0

Anadolu Homeopati ve CHE işbirliği ile ”CHE SERTİFİKALI Temel Homeopati Eğitimi ” Foundation COURSE’  2018-2019 kayıtları başlamıştır.

CHE (The Center for Homeopathic Education), Londra’da 1998 de kurulmuş olan ve  2010 yılından itibaren NewYork, Budapeşte  ve Polonya’da akredite eğitim veren İngiltere’deki en büyük  Homeopati Okuludur.

Homeopati Derneği olarak 2008 yılından beri Homeopatinin Türkiye’de tanınması ve  resmi tedavi olarak kabul edilmesi sürecinde büyük emekler sarf ettik. 2008 yılından bu yana birçok homeopati uzmanı yetiştirdik.

Türkiye’de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yasal düzenlemeler sonrasında, Anadolu Homeopati  bünyesinde Doktor ve Eczacılar için Homeopati Eğitim Programımızı Medipol Üniversitesinde  sürdürmekteyiz.

Doktor ve Eczacı olmayan öğrencilerimiz için, eğitim standartımızı yükseltmek yönünde, Uluslararası bir okul olan CHE(The Center for Homeopathic Education)Koleji ile akreditasyon sürecinde ilerlemekteyiz.

Geçen sene CHE sertifikalı ”Temel Homeopati Eğitimi ” başladığımız ve 2.sınıf öğrencilerimizle devam ettiğimiz eğitimin 2018-2019 eğitim 1.sınıf kayıtlarımız başlamıştır.

Eylül ve Haziran ayları  süresince, 10 haftasonu İstanbul’da Homeopati Derneği’nin bildireceği adreste gerçekleşecek olan eğitim, Londra’dan  kayıt ders, Türkçe altyazılı ve Türkiye’deki süpervizor ile  beraber yapılacak derslerden oluşmaktadır.

10 ay boyunca sürecek olan eğitimi tamamlayan öğrenciler yıl sonunda CHE ”Temel Homeopati Eğitimi” katılım sertifikasına sahip olacaklar.

Bu sertifika ile 4 yıllık Homeopati Eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler, Türkiye’de akredite eğitim süreci tamamlandığında ya da CHE bünyesinde katılım ya da Lisans sertifikası ile 2.sınıfa geçmek için  sınava girme hakkına sahip olacaklar.

Foundation Course 2018-2019 Eğitim Takvimi kayıt yaptıran öğrencilerimize iletilecektir.

CHE sertifikalı Temel Homeopati Eğitimi  ”Foundation Course”  ile ilgili  sorularınızı  elifalin@hotmail.com adresine iletebilirsiniz- Whats app mobile : 0535 305 13 38