Lütfen Bekleyin

28-29 Nisan’da Ainsworth Pharmaceuticals’dan Tony Pinkus ile Remedi Yapımı- Hazırlanma- Reçeteleme Semineri

TONY PİNKUS İLE REMEDİ YAPIMI- HAZIRLANMASI VE REÇETELENMESİ

28-29 Nisan tarihlerinde İngiltere’den Ainsworth Pharmaceuticals’den Tony Pinkus ile Eczanede remedi yapımı, hazırlanması ve reçetelenmesi konu başlıklı seminer düzenlenecek. Uzun yıllardır eczanesinde hem ruhsatlı hem de Majistral ilaçları hazırlayan ve tüm dünyaya zor bulunan remediler konusunda hizmet veren Ainsworth İlaç Şirketinin kurucusu Tony Pinkus, Türkiye’de homeopatik ilaç yapımının pratik ve teorik yönleri konusunda da bize yardımcı olacak, hem eczacı hem de meraklı doktor arkadaşlara bu konudaki  en güncel bilgileri sunacak.
Ders Konu Başlıkları

• Kaynak materyallerden tarifine göre ilaç hazırlama aşamasına kadar remedilerin hazırlanma metodu
  • Materia Medica ve Farmakope, ana tentür üretimi, potens ölçekleri ve potens işleyişleri farkları.
  • Seçilen taşıyıcı formun önemi, farklı formları reçetelemeyi seçmenin nedenleri, artıları ve eksileri üzerine tartışma: tablet, yumuşak tablet, hap, granüller, toz ve sıvı
  • Yerel talebe göre reçeteleme ve ilaç hazırlamanın pratik yönleri. Doktorlar için stoklama, ilaç verme, potens ve araç seçimi vb. Ile ilgili ihtiyaçlarına odaklanabiliriz.

Seminer Tarihi: 28-29 Nisan 2018

Yer:  İTÜ Maçka Sosyal Tesisler

Saat: 10:00- 18:00

Derslere katılımınızı önceden bildirmeniz önemlidir.

Teşekkürler

Homeopati Derneği

bilgi@homeopatidernegi.org

Homeopati Derneği Logo

Derneğimiz Homeopatinin yaygınlaşmasını sağlamak,bu alanda tedavi hizmeti vermek uzmanı yetiştirmek ve araştırmalar yapmak amacıyla 2007 de kurulmuştur.

Salı->Pazar : 10:00-18:00
Pazartesi : KAPALI