Lütfen Bekleyin

2015-2016 YILI İLERİ SEVİYE EĞİTİM SEMİNERLERİ

20 Kasım 2015 by Homeopati Derneği0

2015-2016 YILI İLERİ DÜZEY EĞİTİM SEMİNERLERİ

2015 Yılında başladığımız yetişmiş öğrencilerimize yönelik “post graduate” diyebileceğimiz derslere yeni öğretim döneminde de devam edeceğiz. Bu dersler homeopati eğitiminde en az 6 ayını tamamlamış öğrencilerin kurs programında yetişmeyen eksiklerini giderme ve mezun arkadaşların da homeopatiye ilgi ve öğrenme motivasyonlarını devam ettirme, mesleki eğitimlerini güncelleme, sürekli yeni bilgilerin eklendiği homeopati konusunda ileri düzey eğitim sağlama amacını gütmektedir. Bu amaçla yeni dönemdeki ilk eğitim 31 Ekim-1 Kasım’da Roberto Petrucci ve asistanı Alessandro Avolio ile yapıldı. 14 – 15 Kasımda Dr. Samir Chaukkar Çocukluk Hastalıkları ve Cilt problemlerinde kullanılan Remedilere ilişkin 2 günlük bir ders verdi.  Bu ders normal müfredat programımızın içine alınmış, fakat geçmiş senelerde eksik kalmıştı.  30-31 Ocakta Vangelis Zafeiriou ile Küçük Remediler üzerine bir ders düzenlenecek. 27-28 Şubatta Farokh Master ile, 2-3 Nisan Ajit Kulkarni ile, 28-29 Mayıs’ta ise yine Alessandro Avolio ile seminerler planladık.

Konular ve diğer detaylar kesinleştiğinde duyuru web sitemizde yayınlanacak ve halen iletişimde olduğumuz kişilere mail yoluyla bildirilecektir.